U kent dat misschien wel. Er is meer geld nodig dan beschikbaar. Misschien loopt u al een lange tijd rond met de gedachte een nieuwe keuken of een andere auto aan te schaffen. In zo'n geval zou u uw spaarbankboekje kunnen aanspreken. Wanneer dit saldo niet toereikend is kunt u twee dingen doen: of blijven dromen van de vernieuwing of eens goed laten bekijken wat financieel mogelijk is.

Neem contact met ons op dan hoort u snel tot hoe ver u kunt gaan.

Wilt u weten wat u kunt lenen? Vraag vrijblijvend en discreet een offerte aan!


Disclaimer:

De door U verstrekte informatie zal vertrouwelijk worden behandeld en niet worden gebruikt door ons of andere partijen voor commerciŽle of andere doeleinden.


Particulieren

De volgende financieringsmogelijkheden kunnen wij bieden:


persoonlijke lening 

doorlopend krediet 

spaarkrediet

spaarplannen/banksparen


alle lease vormen


Doorlopend krediet 

Het Doorlopend Krediet is een kredietvorm waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. Afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven ligt de hoogte van die kredietlimiet tussen de € 3.000,- en € 100.000,-


Het termijnbedrag is:

Minimaal 2% per maand over de limiet met een minimum van €50,-. Is bijvoorbeeld uw limiet €7000,- dan betaalt u maandelijks een vast bedrag van €140,- ; 2% over het uitstaande saldo met een minimum van €100,- deze aflossingsvorm is alleen mogelijk voor kredietlimieten vanaf €5.000,-.


Is uw limiet bijvoorbeeld €7.00,- en het opgenomen bedrag €6.000,- dan betaalt u die maand f120,-. Dit bedrag wordt zolang u niet opneemt geleidelijk minder, tot het minimum van € 120,-.


Een Doorlopend Krediet met een afwijkend termijnbedrag is onder bepaalde voorwaarden ook mogelijk voor limieten vanaf € 7.000,-. U kunt bij ons informeren of u ook voor deze maatwerkvariant in aanmerking komt.


Daarnaast mag u altijd boetevrij extra aflossen. Het geld dat u heeft afgelost kunt u weer opnemen, zodat u altijd geld achter de land heeft. De rente die u betaalt, hangt af van de hoogte van uw kredietlimiet en van de rentestand op dat moment. Zodra die rentestand verandert, verandert uw rente mee. Daardoor kan het zijn dat u iets langer of iets korter betaalt.


De rente wordt berekend over het opgenomen bedrag volgens de algemeen geldende dagelijkse methode. De effectieve rente op jaarbasis is de prijsaanduiding voor het krediet. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking.


Omdat het voor u prettig is om op de hoogte te blijven van de stand van zaken ontvangt u elke maand een rekeningoverzicht. Hierop vindt u alle mutaties van de desbetreffende maand; betalingen, opnames, berekende rente, effectieve rente op jaarbasis, het bedrag dat u nog kunt opnemen en het bedrag dat u los van de rente, nog schuldig bent. Ook vindt u op dit overzicht de theoretische looptijd; het aantal maanden dat u bij de dan geldende rentestand nog moet aflossen. Tenminste als u niets meer opneemt of niets extra aflost en de rente ongewijzigd blijft.


Hoe neemt u geld op?

U ontvangt bij het aangaan van de overeenkomst een aantal opname-formulieren waarmee u geld kunt laten overschrijven op uw bank- of girorekening. Het minimum opname- of overschrijvingsbedrag is € 100,-


Offerte? Contact formulier


Persoonlijke lening 

Dit is een leenvorm met een vaste looptijd en een vaste lage rente. Bij deze leenvorm betaalt u het geleende bedrag terug in gelijke maandelijkse termijnen.


Indien u bijvoorbeeld een auto of motor koopt kunt u deze leenvorm gebruiken en de looptijd van de lening afstemmen op de gebruiksduur van het voertuig.


De looptijd van een persoonlijke lening kan variŽren van 6 tot 180 maanden.


Spaarkrediet

Naast de rente die u op het doorlopend krediet betaalt en van de belasting aftrekt (kan nog alleen in het jaar 2000) kunt u belastingvrij gedurende 15 jaar een bepaald bedrag bij elkaar sparen. U lost dan met de opbrengst van uw belastingvrije spaarplan uw schuld af. Meestal blijft er op de einddatum een spaarsaldo over, zodat u na 15 jaar geen schuld meer heeft maar een spaarrekening.


Spaarplannen/banksparen

U hebt waarschijnlijk al een spaarrekening of zelfs meer.

Spaarrekeningen met de gebruikelijke beperkingen, die u inmiddels als normaal ervaart. Ondanks al deze beperkingen bent u misschien toch tevreden over uw spaarrekeningen, hoewel u uiteraard een zo hoog mogelijke rente wilt ontvangen. Maar dan zonder beperkingen!


Wij hebben deze spaarrekening en wel via de ASR Bank, AEGON en Nationale Nederlanden.

Deze spaarrekening combineert namelijk een hoge rente met alle vrijheid die u zich maar kunt wensen.

Voor een hoger rendement biedt de ASR Bank, u de mogelijkheid om deel te nemen in het dividendfonds, ook hier kunt u altijd over uw geld beschikken en bovendien betaalt u geen kosten bij storten en opnemen. De AEGON en Nationale Nederlanden beiden u nog de mogelijkheid om via diverse andere beleggingsrekeningen te beleggen met de mogelijkheid voor directe opname.


Voor vragen over het Studie Spaarplan of over het Bank Sparen kunt u contact opnemen met ťťn van onze medewerkers op 0182-520155 , Of Contact Formulier


Bedrijven

Of het nu om een financiering van een nieuwe auto gaat of om een nieuwe machine en bedrijfsruimte, alles kunnen wij tegen zeer voordelige tarieven financieren. Daarnaast bieden wij zeer concurrerende rente percentages.